مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مركز شباب بولاق

بولاق ابو العلا رمز الحضاره
 
البوابةالرئيسيةالمنشوراتأحدث الصورقران كريمالتسجيلدخولالعاب اون لاينالعابشات ودرشه
اهلا بكم في موقع مركز شباب بولاق - ونرجوا ان تستمتعوا معنا- مدير الموقع / احمد سعودي مشرف الحاسب الالي بالمركز -ت 01223834149
https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg


https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg

 

 مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
dina
المراقب العـــام
المراقب العـــام
dina


انا من بلده : مصر
انثى الثور الثعبان
عدد المساهمات : 2787
نقاط : 35601
السٌّمعَة : 943
تاريخ التسجيل : 28/10/2010
العمر : 46

مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه   مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه Icon_minitime1الإثنين أغسطس 15, 2011 1:52 pm

مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه


المقادير :

بـصـل & ثـوم مفرووومين ناعم ،
بكت مكرونه فيتوشيني (انا حطيت المكس الابيض والاخضر )،،

دجاج بونلس وسكنلس (مسحب) مقطع شرحات ،

علبة مشروووم شرايح مصفى ومغسول

زيت

البهارات
ملح
بهارات ايطاليه (اللي عندي اميركان قاردن)
اورقانو
جبنة بارميزان ( انا استخدمت بديل جبنة البارميزان تلاقونه برف البهارات)
الصلصه

زبده

كريمة خفق
ملعقة جبنه سايله ...
علبة قشطه (قيمر)
الفاينل تتش
ريحان مفروم (للاسف ماعندي وحطيت بقدونس)
جبنة موتزريلا مبشوره


الطريقه :

اسلقي الباستا بميه وزيت وملح
وبهذا الوقت ابدي بالدجاج
حطي الزيت بالقدرر
كشني البصل & الثوم المفرومين
بعد كذا ضيفي الدجاج

وبعد ماينشف الدجاج شوي ضيفي حته زبده
ضيفي المشروووم
وبعد كدا ضيفي البهارات (الملح&البهارات الايطاليه&الاوريقانو)
ونتركها شويه لحد مايستوي الدجاج
والحين ضيفي القشطه & وملعقة الجبن

وحركييه لحد ماتختلط تمام
بعد ماتستوي الباستا
نصفيها ،، ونصب عليها ميه بارده (عشان ماتلزق)

بعد كذا نحط الباستا على الدجاج
ونخلطهم كووويس
ودلوقتي نضيف كريمة الخفق شويه شويه
على حسب رغبتك طبعا تحبينها كتيره كتري او قللي

وطبعا نخلطهمممم كويس
ودلوقتي اخرحاجه نرش الوجه بجبنة الموتزريلا ،،
ونضع غطاء القدر ونتركهم حوالي خمس دقايق سوا
ودلوقتي اخر حاجه نفتح الغطا ونحرك الباستا مع جبنة الموتزريلا
ونحطها بصحن التقديم
ونرش فوقها جبنة البارميزان او بديل البارميزان
ونزينها بالريحان




أتمنى أن ينال موضوعى إعجابكم
فى إنتظار ردودكم
ومرحبا بكم فى بيتكم مركز شباب بولاق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الجبنه
» طريقه عمل مكرونه باشميل
» صينيه البطاطس بالفراخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مركز شباب بولاق :: قسم عالم حواء :: قسم المطبخ المصري والعالمي و الايتيكيت-
انتقل الى: