Strawberry Cheesecake Muffins
Ingredients:
5 1/2 cups - king arthur unbleached white flour, sifted
2 tbsp - baking powder
3/4 tsp - salt
2 - large eggs, beaten
2 1/2 cups - milk
1 cup - brown sugar
2/3 cups - melted butter
1 tsp - lemon peel, grated
1/2 tsp - almond extract
8 ounces - cream cheese, softened
1/2 cup - powdered sugar
1/2 cup - seedless strawberry jam
1/4 cup - sugar
Method
- Preheat oven to 350 F. Grease 24 regular size muffin pans with vegetable spray or use paper muffin cups.
- In a large mixing bowl, blend flour, baking powder and salt together. Set aside.
- In
another large mixing bowl, whisk together eggs, milk, brown sugar,
melted butter, lemon peel and almond extract until mixed well and set
aside.
- Beat cream cheese and powdered sugar together in a small bowl.
- Add liquid ingredients to dry ingredients and mix only until blended.
- Do not over mix, it makes tough muffins.
- Spoon
about 1/3 muffin batter in pans, plop about a tablespoon of cream
cheese batter on top and then a teaspoon of jam on top of that.
- Add enough muffin batter to fill cups 3/4 full.
- Sprinkle a little sugar on top of muffins before baking.
- Bake for 20-25 minutes at 350 F depending on your oven.
- The muffins should be light golden brown and spring back when you touch them.
- Remove from pans and cool completely before storing them in a tight fitting container.
- Enjoy your strawberry muffins with a dollop of butter or some more strawberry jam!
الفراولة كعكة الجبن الكعك
المقادير :
5 1 / 2 كوب -- الملك آرثر والدقيق الابيض غير مقصورة، منخول
2 ملعقة كبيرة -- مسحوق الخبز
3 / 4 ملعقة شاي -- ملح
2 -- كبيرة والبيض ، وضرب
2 1 / 2 كوب -- حليب
1 كوب -- السكر البني
2 / 3 كوب -- الزبدة المذابة
1 ملعقة شاي -- قشور الليمون، المبشور
1 / 2 ملعقة شاي -- اللوز استخراج
خففت جبنة كريم -- 8 أونصات
1 / 2 كوب -- مسحوق السكر
1 / 2 كوب -- بدون بذور مربى الفراولة
1 / 4 كوب -- سكر
الأسلوب
1.
2. سخن الفرن الى 350 واو الشحوم 24 موفين المقالي العادية الحجم مع رش الخضروات أو استخدام أكواب الكعك ورقة.
3. في وعاء خلط كبير، مزيج الطحين ومسحوق الخبز والملح معا. يوضع جانبا.
4. في وعاء خلط كبير آخر، خفقت معا البيض والحليب والسكر البني والزبدة المذابة، قشر الليمون واللوز استخراج حتى تمتزج جيدا وتوضع جانبا.
5. فاز الجبن ومسحوق السكر معا في وعاء صغير.
6. إضافة المكونات الجافة إلى المكونات السائلة ومزيج فقط حتى المخلوطة.
7. لا مزيج أكثر من ذلك ، فإنه يجعل الكعك صعبة.
8. ملعقة العجين الكعك حوالي 1 / 3 في المقالي ، وصوت تساقط الحجارة حول ملعقة كبيرة من الخليط جبنة كريم على رأس وثم ملعقة صغيرة من المربى على رأس ذلك.
9. أضف ما يكفي من الخليط الكعك لملء كوب 3 / 4 الكامل.
10. رش قليل من السكر على رأس الكعك قبل الخبز.
11. الفرن لمدة 20-25 دقيقة في 350 و اعتمادا على الفرن الخاص بك.
12. وينبغي أن تكون خفيفة الكعك الذهبي براون الربيع ومرة أخرى عند الاقتراب منها.
13. إزالة من المقالي وتبرد تماما قبل تخزينها في حاوية الضيقة.
14. يتمتع الكعك الفراولة الخاص مع وجبة بوظة من الزبدة أو بعض مربى الفراولة أكثر!