عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي
الخطوات
اول
حاجة تجيبى الجمبرى وتقشرية وتشيلى الخط الاسود اللى بيبقى فى الظهر
وتغسلية بالماء وتنقعية فى ماء ودقيق وملح عشان الزفارة وتسبية شوية
وتشطفية بالماء
وتحطية
فى لبن رايب وليمون كفاية كوب لبن رايب
متستغربيش
هو دة سر قرمشتة وزيادة حجمةوتسبية منقوع من قبلها بيوم انا ساعات لما
بكون مستعجلة بعملة فى نفس اليوم وتعملى بعد كدة خلطة الدقيق وهى دقيق
وكسبرة ناشفة وكمون وملح وفلفل وحبهان مطحون وقرفة مطحونة لو بتحبيها واى
توابل انتى بتفضليها وتطلعى الجمبرى بأكبرقدر من اللبن تحطية فى الدقيق
وتكونى مسخنة الزيت
لانة لو بارد هيخلى الجمبرى
يفصل عن اشرتة وتحطية فى الزيت واحدة واحدة ولما يبقى لونة دهبلى اقلبية
وهو مش بيأخد سوا كتير ومتأعديهوش كتير فى الزيت عشان بيقرمش زيادة وبينشف
وخرجية على ورق مطبخ عشان الزيت وممكن بعد كدة تزينى بية الارز جنب السمك
او تعملية سندوتشات مع طحينة وبيبقى طعمة يجنن وشكلة جميل وكمان بعد
التحمير بيكبرحجمة
أتمنى أن ينال موضوعى إعجابكم
فى إنتظار ردودكم
ومرحبا بكم فى بيتكم مركز شباب بولاق