مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مركز شباب بولاق

بولاق ابو العلا رمز الحضاره
 
البوابةالرئيسيةالمنشوراتأحدث الصورقران كريمالتسجيلدخولالعاب اون لاينالعابشات ودرشه
اهلا بكم في موقع مركز شباب بولاق - ونرجوا ان تستمتعوا معنا- مدير الموقع / احمد سعودي مشرف الحاسب الالي بالمركز -ت 01223834149
https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg


https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg

 

 عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
dina
المراقب العـــام
المراقب العـــام
dina


انا من بلده : مصر
انثى الثور الثعبان
عدد المساهمات : 2787
نقاط : 36561
السٌّمعَة : 943
تاريخ التسجيل : 28/10/2010
العمر : 47

عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي Empty
مُساهمةموضوع: عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي   عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي Icon_minitime1الإثنين أغسطس 15, 2011 2:15 pm

عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي


الخطوات

اول
حاجة تجيبى الجمبرى وتقشرية وتشيلى الخط الاسود اللى بيبقى فى الظهر
وتغسلية بالماء وتنقعية فى ماء ودقيق وملح عشان الزفارة وتسبية شوية
وتشطفية بالماء

وتحطية
فى لبن رايب وليمون كفاية كوب لبن رايب

متستغربيش
هو دة سر قرمشتة وزيادة حجمةوتسبية منقوع من قبلها بيوم انا ساعات لما
بكون مستعجلة بعملة فى نفس اليوم وتعملى بعد كدة خلطة الدقيق وهى دقيق
وكسبرة ناشفة وكمون وملح وفلفل وحبهان مطحون وقرفة مطحونة لو بتحبيها واى
توابل انتى بتفضليها وتطلعى الجمبرى بأكبرقدر من اللبن تحطية فى الدقيق


وتكونى مسخنة الزيت
لانة لو بارد هيخلى الجمبرى
يفصل عن اشرتة وتحطية فى الزيت واحدة واحدة ولما يبقى لونة دهبلى اقلبية
وهو مش بيأخد سوا كتير ومتأعديهوش كتير فى الزيت عشان بيقرمش زيادة وبينشف
وخرجية على ورق مطبخ عشان الزيت وممكن بعد كدة تزينى بية الارز جنب السمك
او تعملية سندوتشات مع طحينة وبيبقى طعمة يجنن وشكلة جميل وكمان بعد
التحمير بيكبرحجمة



أتمنى أن ينال موضوعى إعجابكم
فى إنتظار ردودكم
ومرحبا بكم فى بيتكم مركز شباب بولاق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عايزه تعملي جمبري مقرمش؟ تعالي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مركز شباب بولاق :: قسم عالم حواء :: قسم المطبخ المصري والعالمي و الايتيكيت-
انتقل الى: