Ingredients:1 ½ lbs boneless skinless chicken breasts
¼ cup red wine vinegar
1 lime (juiced)
2 teaspoon white sugar
½ teaspoon salt
½ teaspoon black pepper
3 green onions (chopped)
4 garlic cloves (minced)
Zest from ½ lime
Cooking Instructions:Step 1: In a sealable plastic bag or bowl combine red wine vinegar, lime juice, sugar, salt, pepper, green onions, garlic and lime zest. Add chicken. Seal and refrigerate for 6 hours to overnight.
Step 2: Once chicken is done marinating, heat and grease an outdoor grill (or indoor grill pan) and grill chicken until it is fully cooked and has reached an internal temperature of 165 degrees.
المقادير :
£ 1 ونصف من صدور الدجاج بدون جلد العظم
¼ كوب خل النبيذ الأحمر
1 الجير (عصر)
2 ملعقة صغيرة من السكر الأبيض
نصف ملعقة صغيرة من الملح
نصف ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود
3 البصل الأخضر (المفروم)
4 فصوص ثوم (مفروم)
تلذذ من نصف الجير
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : في كيس بلاستيكي قابل للغلق أو وعاء الجمع بين الأحمر الخل والنبيذ ، وعصير الليمون والسكر والملح والفلفل ، والبصل الأخضر والثوم وتلذذ الجير. يضاف الدجاج. ختم والثلاجة لمدة 6 ساعات ليلة وضحاها.
عندما ينضج الدجاج تماما ويتم النقع الحرارة ، والشحوم وشواء في الهواء الطلق (أو في الأماكن المغلقة عموم شواء) وشواء الدجاج حتى انها وصلت درجة الحرارة الداخلية 165 درجة : الخطوة 2.