Ingredients:1 flatbread pizza crust
2 cups chicken breast strips (cooked)
1 (6 ounce) jar artichoke hearts (drained)
½ cup shredded mozzarella cheese
Basil Pesto Sauce-1 cup fresh basil leaves (packed)
1 garlic cloves
1/8 cup pine nuts
1/3 cup extra virgin olive oil (divided)
Salt and pepper (to taste)
¼ cup grated Parmesan cheese
Cooking Instructions:Step 1: To make basil pesto- Combine basil, garlic, and pine nuts in a food processor and pulse until coarsely chopped. Add 1/3 cup of oil and blend until smooth. Season with salt and pepper. Stir in the cheese and set aside.
Step 2: preheat the oven to 450 degrees. Spread pesto sauce over the pizza crust evenly. Arrange chicken pieces and artichoke hearts over the sauce. Top with mozzarella cheese.
Step 3: Bake for 10 minutes or until the cheese has melted and flatbread is browned and crispy.
(Makes 6 servings)
المقادير :
والقشرة البيتزا الكعكة
2 كوب شرائح صدر دجاج (مطبوخة)
1 (6 اوقية (الاونصة) قلوب الخرشوف جرة (مصفاة)
نصف كوب تمزيقه جبنة موزاريلا
باسل صلصة بيستو
1 كوب ريحان يترك جديدة (معبأة)
1 فصوص من الثوم
1 / 8 كوب جوز الصنوبر
1 / 3 كوب زيت الزيتون البكر الممتاز (تقسيم)
الملح والفلفل (حسب الذوق)
المبشور ¼ كوب جبن البارميزان
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : لجعل باسيل باسيل البيستو ، الجمع بين والثوم والصنوبر والجوز في الطعام المعالج ونبض المفروم خشنا حتى. أضف 1 / 3 كوب من النفط وحتى مزيج سلس. الموسم مع الملح والفلفل. ضجة في الجبن ويوضع جانبا.
الخطوة 2 : سخن الفرن إلى 450 درجة. انتشار صلصة البيستو بالتساوي على القشرة البيتزا. ترتيب قطع الدجاج والخرشوف قلوب أكثر من الصلصة. الأعلى مع جبنة موزاريلا.
خطوة 3 : الفرن لمدة 10 دقيقة أو حتى قد ذاب الجبن واحمر ومتموج الكعكة.
(6 يجعل حصص)