Ingredients:1 (16 ounce) package penne pasta
¼ lb bacon (cooked and crumbled)
1lb cooking shrimp (peeled and deveined with tails removed)
2 avocados (peeled, pitted, and diced)
1 cup shredded cheddar cheese
1 cup mayonnaise
¼ cup lemon juice
2 tomatoes (diced)
1 teaspoon crushed red pepper
4 cups shredded lettuce
Cooking Instructions:Step 1: Bring a pot of salted water to a boil and cook penne pasta according to package directions. Rinse under cold water to cool. While pasta is cooking you can do the prep work, such a dicing tomatoes and avocados.
Step 2: In a large bowl gently toss together pasta, bacon, shrimp, avocados, cheese, mayonnaise, lemon juice, tomatoes and red pepper flakes.
Step 3: Serve over lettuce.
(Makes 6 servings)
المقادير :
1 (16 اوقية (الاونصة) المعكرونة حزمة بيني
ربع رطل لحم الخنزير المقدد (مطبوخ وانهار)
1 £ الروبيان الطبخ (مقشرة وdeveined مع إزالة ذيول)
2 الأفوكادو (مقشر وحرض ، ومكعبات)
1 كوب تمزيقه جبنة شيدر
1 كوب مايونيز
¼ كوب عصير ليمون
2 الطماطم (مكعبات)
1 ملعقة صغيرة من الفلفل الأحمر المسحوق
4 أكواب الخس
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : أحضر وعاء من الماء المالح يغلي وطبخ المعكرونة بيني فقا لمجموعة الاتجاهات. شطف تحت الماء البارد لتبرد. بينما طبخ المعكرونة يمكنك القيام بالعمل الإعدادية ، وهذا تقطيع الطماطم والأفوكادو.
الخطوة 2 : في وعاء كبير بلطف إرم معا المعكرونة ، لحم الخنزير المقدد ، والجمبري ، والأفوكادو ، والجبن والمايونيز وعصير الليمون والطماطم ورقائق الفلفل الأحمر.
خطوة 3 : يقدم أكثر من الخس.
(6 يجعل حصص)