The eight most common food allergies are eggs,
fish, milk, peanuts, shellfish (especially crustaceans), soy, tree
nuts, and wheat. Though any food can cause an allergic reaction, these
eight foods cause 90% of all food allergies . The most common food
allergies in young children are eggs, milk, soy, and wheat, but these
are usually outgrown by school age. Allergies to fish, peanuts,
shellfish, and tree nuts usually persist past childhood and are
therefore the most common food allergies in adults .
EggEggs are found in many foods, not only the obvious cakes and
custards, but also some breads, pastas, salad dressings, and the
breading on some fried foods.
Egg protein is also found in small amounts in flu vaccines, so people
with an egg allergy should check with their doctor before receiving a
flu vaccination. Other vaccinations are safe for egg-allergic
individuals.
Fish allergy is one of the most common food allergies in middle-aged
adults, affecting up to 3% of adults (Consumer Reports 2005). Fish
(anchovies) can be found in some steak sauce, Worcestershire sauce, and
salad dressings, and highly sensitive individuals have been reported to
react to the air in fish markets or kitchens where fish is being cooked
(FAAN n.d.).
Milk allergy is distinct from lactose intolerance, the inability to
digest milk sugar. Milk allergy affects 2-3% of infants, most of whom
will outgrow it by preschool. Infants with a milk allergy are often
switched to soy-based formula; if they can't tolerate it, they can be
switched to a formula in which the proteins have been broken down
enough to not trigger an allergic reaction (Dowshen 2008).
Peanut
Peanut allergy can affect both children and adults and is the most common cause of anaphylaxis death in the United States.
Fortunately, research Peanuthas shown that casual contact with peanut
butter in children with peanut allergy is unlikely to cause a severe
reaction (Simonte et al. 2003), though these individuals should
certainly avoid eating peanut butter.
Shellfish
Shrimp allergy is the most common shellfish allergy, though other
crustaceans as well as mollusks can cause reactions (Zhang et al.
2006). Individuals allergic to one type of shellfish are likely to
experience cross-reactions to other types, especially related types, so
the safest course for people with a shellfish allergy is to avoid all
shellfish
Soy is found in many processed foods, so eliminating it from the diet
can be challenging. Refined soybean oil is usually safe for people with
soy allergy, but not cold-pressed or expeller-pressed soybean oil
Tree nuts can be found in unexpected foods, like barbecue sauce, and
even non-food items like small beanbags. Although tree nuts and peanuts
are not related botanically, doctors recommend people with one allergy
avoid the other (FAAN n.d.). Both are often processed on the same
equipment.
Wheat allergy is troublesome because wheat is found in so many foods,
including such unlikely candidates as chili, hot dogs, ice cream, and
imitation crab meat.
Careful label monitoring is necessary to manage a wheat allergy, which
is distinct from celiac disease, an autoimmune disease triggered by
wheat gluten.
ثمانية
الحساسية الغذائية الأكثر شيوعا هي البيض والسمك والحليب والفول السوداني
والمحار (وخاصة القشريات) ، وفول الصويا والبندق ، والقمح. على الرغم من أي المعلبات الغذائية تسبب الحساسية ، وهذه الأطعمة ثمانية سبب 90 ٪ من جميع الحساسية الغذائية. الحساسية الغذائية الأكثر شيوعا عند الأطفال الصغار والبيض والحليب والصويا ، والقمح ، ولكنها تجاوزت هذه عادة قبل سن المدرسة. الحساسية
للأسماك ، والفول السوداني ، والمحار ، والمكسرات شجرة تستمر عادة الطفولة
الماضي ، وبالتالي فهي في الحساسية الغذائية الأكثر شيوعا في البالغين.
تم
العثور على البيض البيض في كثير من الأطعمة ، وليس فقط واضحة والكعك
المحلبي ، ولكن أيضا بعض الخبز والمعكرونة ، سلطة الضمادات ، وبريدينج على
بعض الأطعمة المقلية.
تم العثور على البيض
البروتين بكميات صغيرة أيضا في لقاحات الانفلونزا ، حتى يتمكن الناس من
حساسية تجاه البيض يجب أن تحقق مع الطبيب قبل الحصول على تطعيم ضد
الانفلونزا. قاحات أخرى هي آمنة للأفراد البيض للحساسية.
حساسية
السمك هي واحدة من الحساسية الغذائية الأكثر شيوعا في البالغين في منتصف
العمر ، مما يؤثر على ما يصل الى 3 ٪ من البالغين (تقارير المستهلك 2005).
الأسماك يمكن العثور عليها (البلم) في بعض علب صلصة
ستيك ، صلصة رسيستيرشاير ، وسلطة الضمادات ، وللغاية ولم يبلغ عن الأفراد
الحساسة للرد على المياه في أسواق الأسماك أو في أي مكان مطابخ الأسماك
يتم طهيها (فان الثانية).
حساسية الحليب يتميز عن عدم تحمل اللاكتوز ، وعدم القدرة على هضم سكر الحليب. حساسية الحليب يؤثر 2-3 ٪ من الرضع ، ومعظمهم من سوف تتفوق عليه ما قبل المدرسة. وغالبا
ما يتم تبديل الرضع يعانون من حساسية الحليب إلى صيغة فول الصويا ، وإذا
كانوا لا يستطيعون تحمل ذلك ، فإنها يمكن تبديل العلب لصيغة في البروتينات
التي تم تقسيمها إلى كفى لا يؤدي رد الفعل التحسسي (Dowshen 2008).
الفول السوداني
علب
الفول السوداني الحساسيه تؤثر على الأطفال والبالغين على حد سواء ، والسبب
الأكثر شيوعا للوفاة الحساسية المفرطة في الولايات المتحدة.
لحسن
الحظ ، Peanuth البحوث كما هو مبين ان الاتصال عادية مع زبدة الفول
السوداني في الأطفال الذين يعانون من حساسية الفول السوداني من غير المرجح
أن يؤدي إلى رد فعل شديد (Simonte وآخرون 2003) ، وإن كان هؤلاء الأفراد
بالتأكيد يجب تجنب تناول زبدة الفول السوداني.
محار
الروبيان
والمحار الحساسية الحساسية الأكثر شيوعا ، على الرغم من القشريات الأخرى ،
وكذلك علب الرخويات يسبب ردود فعل (تشانغ وآخرون 2006). الأفراد
حساسية من نوع واحد من المحار من المرجح ، لتجربة عبر ردود الفعل على
أنواع أخرى ، وأنواع خاصة ذات الصلة ، وبالتالي فإن الإجراء الأكثر أمانا
هو للأشخاص الذين يعانون من حساسية المحار هو تجنب كل المحار
تم العثور على فول الصويا في العديد من الأطعمة المصنعة ، والقضاء على ذلك النظام الغذائي هو من علب تكون صعبة. زيت فول الصويا المكرر عادة ما تكون آمنة للأشخاص الذين يعانون حساسية الصويا ، ولكن ليس الباردة ضغط أو طارد لضغوط زيت فول الصويا
يمكن العثور على شجرة الجوز في علب الأطعمة غير متوقعة ، مثل صلصة الشواء ، وحتى المواد غير الغذائية مثل أكياس القماش الصغيرة. ورغم أن لا علاقة شجرة الجوز والفول السوداني نباتيا ، وينصح الأطباء الناس مع تجنب الحساسية واحدة أخرى (فان الثانية). وغالبا ما يتم معالجتها سواء على نفس المعدات.
حساسية
القمح غير مزعجة لأن القمح وجدت في كثير من الأطعمة بذلك ، بمن فيهم
المرشحون من غير المرجح مثل الفلفل الحار ، والكلاب الساخنة ، والآيس كريم
، وتقليد اللحوم السلطعون.
رصد دقيق التسمية
هو ضروري لإدارة حساسية القمح ، والذي يختلف من مرض الاضطرابات الهضمية ،
أحد أمراض المناعة الذاتية الناجمة عن جلوتين القمح.