amaaamy2 مشرف قسم
انا من بلده : china عدد المساهمات : 744 نقاط : 29474 السٌّمعَة : 106 تاريخ التسجيل : 04/07/2010
| موضوع: Delicious Fried Chicken--لذيذ فرايد تشيكن الإثنين يناير 17, 2011 7:33 am | |
| ] Ingredients: 1/2 kg chicken, preferably boneless, cut into 1-1/2 inch pieces 2 tbls of yogurt and corn flour each 1 tbls normal flour and soy sauce each 1 heaped tbsp GG paste 1 heaped tsp, or according to taste red chili flakes 1/2 tsp Garam masala 1 egg 1/2 tsp or more salt 1/2 tsp vinegar 2 to 3 green chilies, the lage long ones for frying Oil – for deep frying Method: Mix well all the ingredients together except green chillies. Add the chicken pieces to this marinade along with the vinegar and mix it again evenly. Marinate it covered for 2-4 hours in a refrigerator. Heat oil in a fry pan and when the oil is very hot, deep fry the chicken pieces until they turn reddish brown. Serve hot with salad, or just lemon, onion rings and fried green chilies..
المقادير : 1 / 2 كيلوغرام الدجاج، ويفضل العظم، مقطعة إلى قطع 1-1/2 بوصة 2 tbls من اللبن والذرة والدقيق لكل 1 tbls الدقيق العادي وصلصة الصويا كل تنهال 1 ملعقة كبيرة معجون جغ تنهال 1 ملعقة شاي، أو حسب الذوق الفلفل الحار الأحمر رقائق 1 / 2 ملعقة شاي ماسالا جارام 1 بيضة 1 / 2 ملعقة شاي ملح أو أكثر 1 / 2 ملعقة شاي الخل 2 حتي 3 الفلفل الحار الأخضر، ومنها اجي طويلة للقلي النفط € "القلي
الطريقة : اخلطي جيدا جميع المكونات معا باستثناء الفلفل الأخضر. أضف قطع الدجاج إلى المرقة هذا جنبا إلى جنب مع الخل ومزجها بالتساوي مرة أخرى.
انقع أنها تغطي لمدة 2-4 ساعات في الثلاجة. يحمى الزيت في مقلاة جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية وعندما الزيت الساخن جدا، جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية عميق
قطع الدجاج حتى يتحول اللون البني المحمر. يقدم ساخنا مع سلطة، أو لمجرد الليمون، حلقات البصل والفلفل الحار الأخضر المقلي..
| |
|