مكرونه بالفراخ والمشروم وصوص الجبنه
المقادير :
بـصـل & ثـوم مفرووومين ناعم ،
بكت مكرونه فيتوشيني (انا حطيت المكس الابيض والاخضر )،،
دجاج بونلس وسكنلس (مسحب) مقطع شرحات ،
علبة مشروووم شرايح مصفى ومغسول
زيت
البهارات
ملح
بهارات ايطاليه (اللي عندي اميركان قاردن)
اورقانو
جبنة بارميزان ( انا استخدمت بديل جبنة البارميزان تلاقونه برف البهارات)
الصلصه
زبده
كريمة خفق
ملعقة جبنه سايله ...
علبة قشطه (قيمر)
الفاينل تتشريحان مفروم (للاسف ماعندي وحطيت بقدونس)
جبنة موتزريلا مبشوره
الطريقه :
اسلقي الباستا بميه وزيت وملح
وبهذا الوقت ابدي بالدجاج
حطي الزيت بالقدرر
كشني البصل & الثوم المفرومين
بعد كذا ضيفي الدجاج
وبعد ماينشف الدجاج شوي ضيفي حته زبده
ضيفي المشروووم
وبعد كدا ضيفي البهارات (الملح&البهارات الايطاليه&الاوريقانو)
ونتركها شويه لحد مايستوي الدجاج
والحين ضيفي القشطه & وملعقة الجبن
وحركييه لحد ماتختلط تمام
بعد ماتستوي الباستا
نصفيها ،، ونصب عليها ميه بارده (عشان ماتلزق)
بعد كذا نحط الباستا على الدجاج
ونخلطهم كووويس
ودلوقتي نضيف كريمة الخفق شويه شويه
على حسب رغبتك طبعا تحبينها كتيره كتري او قللي
وطبعا نخلطهمممم كويس
ودلوقتي اخرحاجه نرش الوجه بجبنة الموتزريلا ،،
ونضع غطاء القدر ونتركهم حوالي خمس دقايق سوا
ودلوقتي اخر حاجه نفتح الغطا ونحرك الباستا مع جبنة الموتزريلا
ونحطها بصحن التقديم
ونرش فوقها جبنة البارميزان او بديل البارميزان
ونزينها بالريحان
أتمنى أن ينال موضوعى إعجابكم
فى إنتظار ردودكم
ومرحبا بكم فى بيتكم مركز شباب بولاق