Key material:wax bean(French bean) 350g
beef 100g
red chili pepper 100g
garlic 30g
onion 100g
Seasoniong:2 tsp salt
1 tsp soy sauce
0.5 tsp Chinese chicken essence
1 tbs Chinese rice wine(Chinese wine sauce)
1 tbs starch
2 tbs olive pickles
Before cooking:1.Clean the wax bean(French bean) and remove its ole part then dice it (each one about 1 cm).
2.Skin the onion and garlic then mince them.
3.Chop the chili pepper into loop.
4.Clean the beef and mince it then addin soy sauce,Chinese chicken essence,Chinese rice wine and starch.(stirand hold about 15 minutes)
Cooking processes:1. Boil the wax bean(French Bean) about 5 minutes with a little salt then pick them to dry.
2. Heat up with oil and add in onion,garlic until fragrant then fried beef and chili pepper.
3. Add in wax beans and stir them about 2 minutes.
4. Pour olive pickles in and add in 0.5 tsp salt then mix them until good combine so dish off.
Attention:Olive pickles has a savory dishes, add in a little salt in dish is good taste.
Wax Beans must be cooked, otherwise eat this easy to food poisoning.
المادة الرئيسية :
فول الشمع (فول الفرنسية (350g
لحوم البقر 100g
الفلفل الحار الأحمر 100g
الثوم 30g
البصل 100g
Seasoniong
2 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة شاي صلصة الصويا
0،5 ملعقة صغيرة الصينية جوهر الدجاج
1 تبس نبيذ الارز الصينية (الصينية صلصة النبيذ)
1 تبس النشا
2 تبس المخللات والزيتون
قبل الطبخ :
1. تنظيف الشمع فول (فول الفرنسية) ، وإزالة جزء من أوله ثم نرد عليه (كل واحد حوالي 1 سم).
2. جلد البصل والثوم المفروم ثم لهم.
3. ختم الفلفل الحار في الحلقة.
4. تنظيفلحوم البقر واللحم المفروم ثم يضاف عليه في صلصة الصويا والدجاج الصينيةجوهر والصينية نبيذ الأرز والنشا (اثارة ويملكون حوالي 15 دقيقة)
عمليات الطهي :
1. تغلي الفول الشمع (الفرنسية بقول) حوالي 5 دقائق مع قليل من الملح ثم اختيار لهم الجافة
2. مع تسخين النفط وإضافة في البصل والثوم حتى تفوح رائحته لحوم البقر ثم تقلى والفلفل الحار.
3. إضافة الفاصوليا في الشمع ويحرك منهم عن 2 دقيقة.
4. المخللات والزيتون في صب في وإضافة ملعقة صغيرة ملح 0،5 ثم مزجها جيدا حتى الجمع بين ذلك الطبق قبالة.
الاهتمام
المخللات والزيتون واطباق لذيذا ، إضافة القليل من الملح في طبق في الذوق السليم.
يجب طهيها الشمع البقول ، وإلا أكل هذا من السهل أن التسمم الغذائي.