Ingredients:2 tablespoons olive oil
1 garlic clove (minced)
3/4lb small cooked shrimp (peeled, deveined with tails removed)
2 roma tomatoes (seeded and chopped)
2 tablespoons fresh basil (chopped)
1 to 2 tablespoons balsamic vinegar
1/8 teaspoon black pepper
½ cup crumbled feta cheese
1 (8 ounce) baguette (cut into ¼ inch thick slices)
Cooking Instructions:Step 1: Thaw salad shrimp according to package directions. In a small bowl combine olive oil and garlic. Set aside. In a medium bowl combine shrimp, tomato, basil, balsamic vinegar and pepper. Set aside.
Step 2: Heat a grill to medium-high heat. Brush oil mixture over baguette slices. Grill baguette slices for 1 minute on each side or until golden brown.
Step 3: Place baguette slices on a large platter. Top with shrimp/tomato mixture. Top with feta cheese and serve.
المقادير :
2 ملاعق طعام من زيت الزيتون
1 فص ثوم (مفروم)
3/4lb الروبيان المطبوخ صغيرة (مقشر وdeveined مع إزالة ذيول)
طماطم روما 2 (المصنف والمفروم)
2 ملعقة طعام طازج باسيل (المفروم)
1-2 ملاعق طعام من خل البلسم
1 / 8 ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود
انهارت نصف كوب جبن فيتا
1 (8 للاوقية (الاونصة) الرغيف الفرنسي (مقطعة إلى شرائح سميكة ربع بوصة)
طريقة التحضير :
خطوة 1 : ذوبان سلطة الروبيان فقا لمجموعة الاتجاهات. في وعاء صغير الجمع بين زيت الزيتون والثوم. يوضع جانبا. في وعاء الجمع بين المتوسطة والجمبري ، والطماطم ، والريحان ، وخل البلسم والفلفل. يوضع جانبا.
الخطوة 2 : هيت شواية للحرارة العالية والمتوسطة. فرشاة مزيج النفط خلال شرائح الرغيف الفرنسي. الرغيف الفرنسي شرائح الشواية لمدة 1 دقيقة على كل جانب أو حتى لونها بنيا ذهبيا.
الخطوة 3 : ضع شرائح الرغيف الفرنسي على طبق كبير. الأعلى مع خليط الروبيان الطماطم /. الأعلى مع جبنة الفيتا وخدمة.