Ingredients:1 ½ lbs raw shrimp (peeled and deveined)
2 tablespoons olive oil
1 tablespoon sugar
1 tablespoon paprika
½ teaspoon salt
½ teaspoon garlic powder
½ teaspoon cayenne pepper
¼ teaspoon ground thyme
1/8 teaspoon ground allspice
Cooking Instructions:Step 1: Spray grill grates with cooking spray andheat an outdoor grill to medium-high heat. In a small bowl combine sugar, paprika, salt, garlic powder, cayenne pepper, thyme, and allspice. In a large bowl combine shrimp and olive oil tossing well to coat. Sprinkle shrimp on both sides with the spice mixture and toss to coat. Thread shrimp onto skewers.
Step 2: Place skewers onto the grill and cook shrimp for 6 minutes or until fully cooked turning once.
(Makes 4 Servings)
المقادير :
1 £ الروبيان ونصف الخام (مقشرة وdeveined)
2 ملاعق طعام من زيت الزيتون
1 ملعقة طعام سكر
1 ملعقة طعام من الفلفل الحلو
نصف ملعقة صغيرة من الملح
نصف ملعقة صغيرة من مسحوق الثوم
نصف ملعقة صغيرة فلفل حريف
ربع ملعقة صغيرة من الزعتر الأرض
1 / 8 ملعقة صغيرة من البهارات الأرض
طريقة التحضير :
خطوة 1 : قضبان شواء مع الرذاذ رذاذ الطبخ والتدفئة وشواء في الهواء الطلق للحرارة العالية والمتوسطة. في وعاء صغير الجمع بين السكر والفلفل والملح ومسحوق الثوم والفلفل الأحمر والزعتر ، والبهارات. في وعاء كبير الجمع بين زيت الزيتون والقذف الروبيان جيدا لمعطف. يرش الروبيان على كلا الجانبين مع خليط التوابل وإرم إلى معطف. الموضوع الروبيان على الأشياش.
الخطوة 2 : ضع الأشياش على شواء الروبيان ويطهى لمدة 6 دقائق أو حتى تحول بالكامل مرة واحدة مطبوخة.
(يجعل من 4 حصص)