Ingredients:2 tablespoons butter (softened)
8 slices rye bread
8 slices Swiss cheese
3/4lb corned beef brisket (thinly sliced)
1/2lb sauerkraut
Russian dressing
Russian Dressing-1 cup mayonnaise
3 teaspoons minced onion
1 teaspoon prepared horseradish
1 teaspoon Worcestershire sauce
1 teaspoon dried parsley
3 tablespoons chili sauce
1 tablespoon ketchup
Cooking Instructions:Step 1: To make Russian Dressing- In a small bowl whisk together mayonnaise, onion, horseradish, Worcestershire sauce, parsley, chili sauce and ketchup until smooth. Chill before serving.
Step 2: Butter one side of 4 slices of bread. Place them buttered side down on a sheet of wax paper. Top each with a slice of Swiss cheese; divide half of the corned beef among them. Squeeze out any moisture from the sauerkraut. Divide the sauerkraut among each of the sandwiches. Top the sauerkraut with 1-2 tablespoons of Russian dressing on each sandwich. Add another layer of corned beef and top with another slice of Swiss cheese on each sandwich. Butter the side of the sandwich facing up.
Step 3: Pre-heat a large skillet to medium heat. Cook the sandwiches on one side until golden brown. Use a spatula to flip the sandwiches over and finish cooking on the other side until golden brown. Cut in half and serve.
(Makes 4 Servings)
المقادير :
2 ملعقة طعام زبدة (خففت)
8 شرائح خبز الجاودار
8 شرائح الجبن السويسري
3/4lb صدر الحيوان لحم البقر (شرائح رقيقة)
1/2lb اغذية
مرق توابل روسي
الروسية تغيير الملابس
1 كوب مايونيز
3 ملاعق صغيرة من البصل المفروم
1 ملعقة صغيرة من الفجل محضرة
1 ملعقة صغيرة من صلصة رسيستيرشاير
1 ملعقة صغيرة من البقدونس المجفف
3 ملاعق طعام من صلصة الفلفل الحار
1 ملعقة طعام صلصة الطماطم
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : لجعل الروسي خلع الملابس في وعاء صغير ، خفقت معا المايونيز والبصل والفجل ، صلصة رسيستيرشاير ، البقدونس ، الفلفل الحار وصلصة الطماطم حتى تصبح ناعمة. البرد قبل ان تخدم.
الخطوة 2 : زبدة جانب واحد من 4 شرائح من الخبز. لهم مكان مدهونة بالزبدة أسفل على ورقة من ورق الشمع. الأعلى مع كل شريحة من الجبن السويسري ؛ نصف الفجوة من لحم البقر فيما بينها. ابتز أي الرطوبة من اغذية. تقسيم اغذية بين كل من السندويشات. الأعلى للاغذية مع 1-2 ملاعق من صلصة الروسي على ساندويتش لكل منهما. إضافة طبقة أخرى من لحم البقر وأعلى مع شريحة أخرى من ساندويتش الجبن السويسري في كل منها. زبدة الجانبين من ساندويتش مواجهة.
خطوة 3 : ما قبل الحرارة مقلاة كبيرة على حرارة متوسطة. كوك والسندويشات على جانب واحد حتى لونها بنيا ذهبيا. استخدام ملعقة لقلب أكثر من السندويشات والانتهاء من الطبخ على الجانب الآخر حتى لونها بنيا ذهبيا. خفضت الى النصف وخدمة.
(يجعل من 4 حصص)