Recipe Ingredients Skin Martabak Shanghai Seasonings Curry:
* 200 grams cake flour
* 1 teaspoon salt
* 1 / 2 teaspoon baking powder
* 2 eggs
* 350 ml coconut milk from 1 / 4 coconut
* 1 tablespoon finely chopped celery leaves, squeezed the water
* 1 tablespoon margarine, melted
Recipe Ingredients Spices Curry Shanghai Martabak Contents:
* 2 cloves garlic, finely chopped
* 2 red onions, finely chopped
* 100 grams of minced meat
* 50 grams of carrots, cut into small squares
* 100 grams of potatoes, cut into small squares, fried origin skinned
* 1 teaspoon curry powder
* 3 / 4 teaspoon salt
* 1 / 4 teaspoon pepper
* 1 teaspoon granulated sugar
* 1 leek, finely sliced
* 50 ml water
* 1 tablespoon cooking oil
* Oil for frying
How to Make Martabak Shanghai Seasonings Curry:
1. Contents: saute garlic and onion until fragrant. Add ground beef. Stir until it changes color.
2. Enter the carrots and potatoes. Mix well. Add curry powder, salt, pepper powder, and sugar. Mix well.
3. Add green onions and water. Cook until absorbed and dry.
4. Skin: Mix flour, salt, and baking powder. Add the eggs and coconut milk. Stir until smooth. Add celery and melted margarine. Stir until smooth.
5. Heat the oil in shanghai martabak mold that has been heated over medium heat. Lift.
6. Pour the batter as high as half the mold. Spoon the contents thereon. Cover again with batter. Fry until cooked.
For 20 pieces
Good luck
وصفة Martabak توابل بالبشرة شنغهاي مكونات الكاري :
* كعكة 200 غرام طحين
* 1 ملعقة صغيرة ملح
* 1 / 2 ملعقة شاي مسحوق الخميرة
* 2 بيض
* 350 مل حليب جوز الهند من 4 / 1 جوز الهند
تقلص * 1 ملعقة طعام من أوراق الكرفس المفروم ، والمياه
* ملعقة كبيرة سمن 1 ، ذاب
وصفة المكونات بهارات الكاري المحتويات Martabak شنغهاي :
* 2 فصوص من الثوم ، مفروم
* 2 بصل أحمر مفروم
* 100 غراما من اللحم المفروم
* 50 غراما من الجزر ، مقطعة إلى مربعات صغيرة
* 100 غرام من البطاطا ، مقطعة إلى مربعات صغيرة ، والأصل المقلية البشرة
* 1 ملعقة شاي مسحوق الكاري
* ملعقة صغيرة ملح 3 / 4
* ملعقة صغيرة فلفل 1 / 4
* 1 ملعقة صغيرة من حبيبات السكر
* 1 الكراث ، شرائح ناعما
* 50 مل من الماء
* 1 ملعقة طعام زيت الطهي
* زيت للقلي
كيفية جعل Martabak شنغهاي توابل كاري :
1. المحتويات : الثوم والبصل مقلي حتى تفوح رائحته. إضافة اللحم المفروم. يحرك حتى يتغير لونه.
2. أدخل الجزر والبطاطا. المزيج جيدا. أضف مسحوق الكاري والملح ومسحوق الفلفل والسكر. المزيج جيدا.
3. يضاف البصل الأخضر والماء. كوك حتى استوعبت والجافة.
4. الجلد : أخلطي الطحين والملح ، ومسحوق الخبز. يضاف البيض وحليب جوز الهند. تحريك حتى سلس. إضافة الكرفس والسمن المذابة. تحريك حتى سلس.
5. يحمى الزيت في قالب martabak شنغهاي الذي تم تسخينه على حرارة متوسطة. المصعد.
6. صب العجين مرتفعا كما العفن النصف. ملعقة في هذا الشأن المحتويات. تغطية مرة أخرى مع الخليط. جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية حتى تنضج.
لمدة 20 قطعة
حظا سعيدا