* To make cakwe, can use cake flour and high protein. But if you want results cakwe more fluffy, just use high protein flour.
* Add baking soda as a food additive that is useful to help develop cakwe, but use the appropriate material composition only. Use of too much baking soda will leave feeling bitter / bitter when enjoyed. Besides it can cause cakwe browned.
* The addition of garlic, chili powder or bouillon powder aims to add new flavor at cakwe.
* Addition samin oil / margarine to add savory flavor and texture out more smoothly too strong.
*We recommend using a new oil and do not mix oil for frying oil forfrying cakwe with other side dishes, like fish, chicken or otherwise. Because it will affect the taste, aroma also cakwe you.
* Although the use of instant yeast slightly, it still qualified to use instant yeast, so fluffy and light cakwe results. The use of excessive yeast will alter the taste and smell cakwe.
Basic Dough Recipe Ingredients cakwe I:
High protein flour * 350 grams
* Cake flour 150 grams
* 1 teaspoon instant yeast
* 1 tablespoon granulated sugar
* Baking soda 1 / 2 teaspoon
* Fried garlic 2 teaspoons, finely mashed
* Salt to taste
* Approximately 350 ml water
How to Make a Basic Dough cakwe I:
1. Mix all dry ingredients and stir well.
2. Pour water little by little while diuleni until blended and smooth. Let stand until fluffy.
3. The dough is ready to be formed.
For 850 grams
* لجعل cakwe ، يمكن استخدام دقيق الكيك ونسبة عالية من البروتين. لكن إذا كنت تريد المزيد من النتائج cakwe رقيق ، مجرد استخدام الدقيق عالية من البروتين.
* أضف صودا الخبز كمادة مضافة للغذاء يمكن أن يكون مفيدا للمساعدة في تطوير cakwe ، ولكن استخدام تركيبة المواد المناسبة فقط. سوف تستخدم الكثير من صودا الخبز ترك شعورا مريرا / مريرة عندما نتمتع بها. وبالاضافة الى ذلك يمكن أن يسبب cakwe احمر.
* وبالإضافة إلى ذلك من مسحوق الثوم أو مسحوق الفلفل الحار ماجي يهدف إلى إضافة نكهة جديدة في cakwe.
* النفط samin إضافة / السمن لإضافة نكهة لاذع والملمس معرفة المزيد قوية جدا على نحو سلس.
*ونحن نوصي باستخدام جديدا للنفط وليس لمزيج النفط لأغراض القلي زيت للقليcakwe مع الأطباق الجانبية الأخرى ، مثل الدجاج والسمك أو خلاف ذلك. لأنها سوف تؤثر على طعم ورائحة cakwe لك أيضا.
* على الرغم من أن استخدام الخميرة الفورية قليلا ، فإنه مازال مؤهلا لاستخدام الخميرة الفورية ، والنتائج cakwe رقيق جدا وضوء. وسيكون استخدام الخميرة المفرط يغير من طعم ورائحة cakwe.
المكونات الأساسية العجين وصفة cakwe الأول :
* ارتفاع 350 غراما من البروتين الطحين
* كعكة دقيق 150 غرام
* ملعقة صغيرة خميرة فورية 1
* 1 ملعقة سكر حبيبات
* الخبز الصودا 1 / 2 ملعقة صغيرة
المقلية والثوم * 2 ملعقة شاي ، المهروسة ناعما
* ملح
* ما يقرب من 350 مل من الماء
كيفية جعل العجينة الأساسية cakwe الأول :
1. تخلط جميع المكونات الجافة ويقلب جيدا.
2. صب قليلا من الماء في حين أن التقليب حتى المخلوطة وعلى نحو سلس. اسمحوا الوقوف حتى منفوش.
3. العجينة جاهزة للتشكيل.
عن 850 غرام