* Make the dough starter / baboon first. Starter can also be made on the morning the night before so you can immediately use to batter.
* To manufacture cakwe, which is used only mastermind of pure water only. Whenmixed with water source and deposition starter dough is used dalahcakwe, then you will issue the results cakwe strong alcohol flavor.
* Use a large container when kneading dough for your convenience when kneading dough.
* Do not knead dough too long cakwe like kneading bread dough as it can make the texture more dense cavity.
* To know that the dough can be used, just lift the bottom of the dough. If there is already fiber, dough is ready for use.
* Use a rag / cloth / tea towel to cover the dough moist, so that the outer layer of dough does not dry so its maximum.
* Once removed from the container, shape the dough lengthwise by pulling the dough for his results cakwe hollow.
* Rest the dough for a while after formed prior to the frying process, so that when fried cakwe to expand.
* When membantuk cakwe, do not pull the dough too long to produce a good shape.
* Use a skillet large diameter and not too deep, for once could fry in large numbers and not spent cooking oil.
* Use lots of oil and the condition is really hot when frying, for cakwe hollow.
* At the time of frying, back and forth cakwe for both sides cooked perfectly.
Basic Dough Recipe Ingredients Biang cakwe II:
* 50 grams of high protein flour
* 2 teaspoons instant yeast
* 1 teaspoon granulated sugar
* 150 ml water
Dough Basic Dough Recipe Ingredients cakwe II:
High protein flour * 400 grams
* Cake flour 100 grams
* Garlic powder 2 teaspoons
* Baking soda 3 / 4 teaspoon
* 2 teaspoons salt
* Samin oil / margarine 50 grams
* 300 ml water
How to Make a Basic Dough cakwe II:
1. Starter: Mix all starter ingredients, mix well. Let stand for approximately 3 hours.
2. In a large bowl mix flour, garlic powder and 1 / 4 teaspoon baking soda. Set aside.
3. Dissolve baking soda into the remaining water.
4. Pour the baking soda solution into the dry ingredients and add 2 tablespoons of water source, knead until smooth.
5. Tmbahkan samin oil / margarine, knead until smooth.
6. Rest the dough for about 3 hours.
7. The dough is ready to be formed.
For 40 units
* جعل العجين كاتب أول. ويمكن أيضا أن تبذل حاليا في صباح ليلة قبل حتى تتمكن من استخدامها على الفور إلى الخليط.
* لصنع cakwe ، والذي يستخدم العقل المدبر فقط من الماء النقي فقط. عندما تمزج مع مصدر المياه وترسب العجين كاتب يستخدم cakwe دلة ، فإنك سوف تصدر نتائج cakwe قوي نكهة الكحول.
* استخدام وعاء كبير عندما عجن العجين لراحتك عند عجن العجين.
* لا يعجن العجين وقتا طويلا cakwe مثل عجين الخبز العجين كما أنه يمكن جعل تجويف نسيج أكثر كثافة.
* لمعرفة التي يمكن استخدامها في العجين ، مجرد رفع الجزء السفلي من العجين. إذا كان هناك بالفعل الألياف ، والعجين جاهز للاستخدام.
* استخدم قطعة قماش / القماش / الشاي منشفة رطبة لتغطية العجين ، حتى أن الطبقة الخارجية من العجين لا تجف حتى الحد الأقصى.
* إزالة مرة واحدة من الحاويات ، وتشكيل العجين بالطول عن طريق سحب العجين لنتائجه cakwe جوفاء.
* بقية العجين لفترة من الوقت بعد تشكيلها قبل عملية القلي ، بحيث عندما cakwe المقلية في التوسع.
* عند تشكيل cakwe ، لا سحب العجين وقتا طويلا لإنتاج شكل جيد.
* استعمال مقلاة كبيرة قطرها ويست عميقة جدا ، لمرة واحدة يمكن أن جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية في أعداد كبيرة وليس قضى زيت الطبخ.
* الكثير استخدام النفط والشرط هو حقا الساخنة عند القلي ، لcakwe جوفاء.
* وفي وقت القلي ، ذهابا وإيابا cakwe لكلا الجانبين مطبوخ تماما.
العجينة الأساسية وصفة cakwe Biang المكونات الثاني :
* 50 غراما من الطحين نسبة عالية من البروتين
* 2 ملاعق خميرة فورية
* 1 ملعقة صغيرة من حبيبات السكر
* 150 مل من الماء
العجينة الأساسية العجينة cakwe المكونات وصفة الثاني :
* ارتفاع بروتين دقيق 400 غرام
* كعكة دقيق 100 غرام
* مسحوق الثوم 2 ملعقة شاي
* ملعقة صغيرة صودا الخبز 3 / 4
* ملعقة شاي ملح 2
* 50 غراما من الزيت السمن
* 300 مل من الماء
كيفية جعل cakwe العجينة الأساسية الثانية :
1. كاتب : تخلط جميع المكونات كاتب ، يخلط جيدا. اسمحوا الوقوف لمدة ما يقرب من 3 ساعات.
2. في مزيج الدقيق عاء كبير ، ومسحوق الثوم و1 / 4 ملعقة صغيرة من صودا الخبز. يوضع جانبا.
3. حل صودا الخبز في المياه المتبقية.
4. صب صودا الخبز حل في المكونات الجافة وإضافة 2 ملاعق من مصدر المياه ، ويعجن حتى تصبح ناعمة.
5. إضافة المارجرين النفط ويعجن حتى تصبح ناعمة.
6. بقية العجين لمدة 3 ساعات.
7. العجينة جاهزة للتشكيل.
عن 40 وحدة