مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
مرحبا بك في موقع مركز شباب بولاق
نرجوا التفاعل معنا والمساهمه بمواضيعك
سجل وبعد التسجيل فعل حسابك بنفسك في اميلك الشخصي
مع تحيات اداره الموقع احمد سعودي
مركز شباب بولاق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مركز شباب بولاق

بولاق ابو العلا رمز الحضاره
 
البوابةالرئيسيةالمنشوراتأحدث الصورقران كريمالتسجيلدخولالعاب اون لاينالعابشات ودرشه
اهلا بكم في موقع مركز شباب بولاق - ونرجوا ان تستمتعوا معنا- مدير الموقع / احمد سعودي مشرف الحاسب الالي بالمركز -ت 01223834149
https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg


https://i.servimg.com/u/f46/15/36/59/23/re-exp15.jpg

 

 Technology of Cheesemaking Section: E-Books

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
amaaamy2
مشرف قسم
مشرف قسم
amaaamy2


انا من بلده : china
انثى عدد المساهمات : 744
نقاط : 28469
السٌّمعَة : 106
تاريخ التسجيل : 04/07/2010

Technology of Cheesemaking Section: E-Books  Empty
مُساهمةموضوع: Technology of Cheesemaking Section: E-Books    Technology of Cheesemaking Section: E-Books  Icon_minitime1الإثنين ديسمبر 27, 2010 8:05 am

Technology of Cheesemaking Section: E-Books  1405182989

Technology of Cheesemaking Section: E-Books  752962

Technology of Cheesemaking by Barry A. Law, Adnan Tamime
Wiley-Blackwell | 2010 | ISBN: 1405182989 | 512 pages | PDF | 15 MB


Now
in a fully-revised and updated second edition, this book covers the
science and technology underlying cheesemaking as practised today in
the manufacture of hard, semi-soft and mould-ripened cheeses. Including
three new chapters on milk handling prior to cheesemaking; packaging;
and major advances in the control of the end user properties of cheese
using key manufacturing parameters and variables.

Overall, the
volume provides process technologists, product development specialists,
ingredients suppliers, research and development scientists and quality
assurance personnel with a complete reference to cheese technology, set
against the background of its physical, chemical and biological
scientific base.



Technology of Cheesemaking Section: E-Books  76921


Download Links (clickable):

DepositeFiles

Hotfile

Share flare

Technology of Cheesemaking Section: E-Books  259335
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
Technology of Cheesemaking Section: E-Books
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مركز شباب بولاق :: القسم الثقافي :: الثقافه والكتب والروايات والمجلات والقصص-
انتقل الى: