Ingredients:2 cups white sugar
1 ¼ cups vegetable oil
1 teaspoon vanilla extract
2 cups canned pumpkin (or fresh pumpkin puree)
4 eggs
2 cups all-purpose flour
3 teaspoons baking powder
2 teaspoons baking soda
¼ teaspoon salt
2 teaspoons ground cinnamon
1 cup chopped walnuts (optional)
Cream cheese Frosting-2 (8 ounce) packages cream cheese (softened)
½ cup butter (softened)
2 cups confectioners sugar
1 teaspoon vanilla extract
Cooking Instructions:Step 1: Pre-heat the oven to 350 degrees. Grease and flour a 12×18 inch pan. In a medium bowl sift together flour, baking powder, baking soda, salt and cinnamon. Set aside. In a large bowl beat sugar and oil until combined. Blend in vanilla extract and pumpkin puree. Beat in the eggs, one at a time. Gradually beat in the flour mixture. Stir in walnuts. Pour the batter into the prepared 12×18 inch pan.
Step 2: Place into the oven and bake at 350 degrees for 30 minutes or until a toothpick inserted into the center comes out clean. Remove from the oven and allow to cool.
Step 3: To make frosting- In a medium bowl cream together the cream cheese and butter until creamy. Mix in the vanilla extract. Gradually beat in the confectioners sugar until the frosting has become smooth and achieved spreading consistency. Spread the frosting over the top of the cooled cake.
المقادير :
2 كوب سكر أبيض
1 كوب زيت نباتي ربع
1 ملعقة شاي مستخرج الفانيليا
2 كوب المعلبة اليقطين (القرع الطازجة أو هريس)
4 بيضات
2 كوب طحين لجميع الأغراض
3 ملعقة شاي مسحوق الخميرة
2 ملعقة شاي صودا الخبز
¼ ملعقة صغيرة من الملح
2 ملعقة صغيرة من القرفة المطحونة
1 كأس الجوز المفروم (اختياري)
كريم الجبن صقيع
2 (8 اوقية (الاونصة) حزم الجبن (خففت)
نصف كوب زبدة (خففت)
2 كوب سكر الحلوانيون
1 ملعقة شاي مستخرج الفانيليا
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : قبل حرارة الفرن إلى 350 درجة. الشحوم والدقيق وعاء 12 × 18 بوصة. في وعاء متوسط التحول معا الدقيق ومسحوق الخميرة ، وصودا الخبز والملح والقرفة. يوضع جانبا. في وعاء كبير وفاز السكر والزيت حتى مجتمعة. في مزيج الفانيليا واليقطين هريس. فاز في البيض ، واحد في وقت واحد. فازت تدريجيا في خليط الدقيق. ضجة في الجوز. صب الخليط في المقلاة 12 × 18 بوصة الإعداد.
الخطوة 2 : ضع في الفرن وأخبز في 350 درجة لمدة 30 دقيقة أو حتى المسواك تدرج في المركز يخرج نظيف. إزالة من الفرن والسماح لتبرد.
الخطوة 3 : لجعل صقيع في وعاء متوسط ، كريم معا الجبن والزبد حتى دسم. مزيج في مستخرج الفانيليا. لقد تغيرت فاز تدريجيا في السكر الحلوانيون حتى صقيع من الاتساق على نحو سلس ونشر تحقيقه. نشر صقيع فوق الجزء العلوي من الكعكة تبرد.