Ingredients:1 tablespoon vegetable oil
1 cup onion (chopped)
½ cup green bell pepper (chopped)
½ cup yellow bell pepper (chopped)
1 garlic clove (minced)
1lb ground turkey
1 (14.5 ounce) can diced tomatoes
2 cups pumpkin puree
1 ½ tablespoons chili powder
½ teaspoon ground black pepper
1 dash salt
½ cup shredded cheddar cheese
½ cup sour cream
Cooking Instructions:Step 1: Heat vegetable oil in a large skillet over medium heat. Add onion, green pepper, yellow pepper, and garlic. Sauté until vegetables are tender. Stir in turkey and cook until evenly browned. Drain and mix in tomatoes and pumpkin puree.
Step 2: Season with chili powder, salt and pepper. Reduce heat to low, cover and simmer for 20 minutes. When ready to serve top each bowl with cheddar cheese and sour cream.
(Makes 6 Servings)
المقادير :
1 ملعقة طعام زيت نباتي
1 كوب بصل (مقطعة)
نصف كوب فلفل أخضر جرس (المفروم)
نصف كوب فلفل الجرس الصفراء (المفروم)
1 فص ثوم (مفروم)
1 £ الارض تركيا
مكعبات 1 (14،5 أونصة) علب الطماطم (البندورة)
2 كوب هريس اليقطين
1 ملعقة طعام ونصف مسحوق الفلفل الحار
نصف ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود
1 اندفاعة الملح
تمزيقه نصف كوب جبن شيدر
نصف كوب كريمة حامضة
طريقة التحضير :
خطوة 1 : يحمى الزيت النباتي في مقلاة كبيرة على حرارة متوسطة. يضاف البصل والفلفل الاخضر والفلفل الأصفر والثوم. حتى مقلي الخضروات طرية. ضجة في تركيا ويطهى حتى احمر بالتساوي. استنزاف وتخلط في الطماطم ومعجون اليقطين.
الخطوة 2 : الموسم مع الفلفل الحار والملح ، ومسحوق الفلفل و. خفض الحرارة المنخفضة ، وتغطية لينضج لمدة 20 دقيقة. عندما تصبح جاهزة للعمل مع كل وعاء الأعلى جبنة شيدر والقشدة الحامضة.
(6 يجعل حصص)