Nastar Cheese Recipe Ingredients:
* 175 grams margarine
* 3 egg yolks
* 150 grams of grated Edam cheese
* 1 / 4 teaspoon salt
* 175 grams of wheat flour, sifted
* 30 grams of cornstarch
* 1 egg yolk to spread (can ya can not, depending on taste)
* 25 grams of cheddar cheese, grated for topping (can ya can not, depending on taste)
Pineapple jam:
* 1 piece of pineapple, grated
* 125 grams granulated sugar
* 5 grains pimento
* 3 cm cinnamon
How to make Cheese Nastar:
1. Pineapple jam: grated pineapple, cooked with sugar, cloves, and cinnamon until dry, remove from heat.
2. Prepare a flat baking pan, spread with margarine and set aside.
3. Beat margarine until fluffy, enter and continue to beat until fluffy.
4. Enter the flour and cornstarch and stir well. Add Edam cheese and salt and stir until the dough can be formed.
5. Take 1 teaspoon of dough. fillwith pineapple jam, round shape, place on a baking sheet, give thedistance, spread with egg yolk and sprinkle with grated cheddar cheese.
6. Bake in oven with a temperature of 160 ° for 15 minutes until cooked.
7. Let it cool, when cool store in airtight jars.
For 400 gramsالاستماع
قراءة صوتية للكلمات
المكونات Nastar الجبن وصفة :
* 175 جرام سمن
* صفار البيض 3
* 150 غراما من الجبن المبشور إدام
* ملعقة صغيرة ملح 1 / 4
* 175 غراما من دقيق القمح ، منخول
* 30 غراما من نشا الذرة
* 1 صفار البيض لنشر (يا لا يمكن ، اعتمادا على الذوق)
* 25 غراما من جبنة شيدر ، مبشورة لتحتل المرتبة الاولى (يا لا يمكن ، حسب الذوق)
مربى الاناناس :
* 1 قطعة من الأناناس ، المبشور
* 125 غرام من السكر المحبب
* الفلفل الحلو الحبوب 5
* القرفة سم 3
كيفية جعل الجبن Nastar :
1. مربى الأناناس : الأناناس المبشور ، مطبوخ مع السكر ، والقرنفل ، والقرفة حتى رفع وجافة.
2. إعداد مقلاة الخبز المسطح ، مع انتشار السمن وتوضع جانبا.
3. سمن ضربت حتى منفوش ، أدخل والاستمرار في ضرب حتى منفوش.
4. أدخل الدقيق والذرة ويقلب جيدا. أضف إدام الجبن والملح ويقلب حتى يمكن تشكيل العجين.
5. تأخذ 1 ملعقة صغيرة من العجين. ملء مع مربى الأناناس ، وشكل دائري ، ومكان على ورقة الخبز ، واعطاء المسافة ، وانتشار مع صفار البيض ويرش الجبن الشيدر المبشور.
6. تخبز في فرن بدرجة حرارة 160 درجة لمدة 15 دقيقة حتى تنضج.
7. ندعه يبرد ، عندما تخزين بارد في الجرار محكم.
عن 400 غرام