Typical Turkish rice pudding is usually baked in advance will be presented shortly.
Turkish Rice Pudding Recipe Ingredients:
* 40 grams of rice
* 300 ml water
* 375 ml of liquid milk
* 125 ml cream
* 125 grams granulated sugar
* Vanilla powder 1 / 2 teaspoon
* 1.5 tablespoons cornstarch, dissolved in 3 tablespoons milk
* Salt to taste
* Powder cinnamon to taste
How to Make Turkish Rice Pudding:
1. Mix the water and rice, cook over low heat while stirring occasionally until the water shrank approximately 25 minutes. Lift.
2. Enter the sugar, sand, vanilla and salt. Pour liquid milk and cream, stirring until blended.
3. Pour the cornstarch solution, slightly, stirring constantly until boiling and cooked. Remove and allow to steam heat is lost.
4. Pour in serving glasses, Sipan in the refrigerator.
5. Serve with cinnamon teburan.
For 10 pieces
Good luck
نموذجي الارز والحلوى التركية عادة ستعرض لا المخبوزات قبل فترة وجيزة.
التركية المكونات وصفة الارز والحلوى :
* 40 غراما من الأرز
* 300 مل من الماء
* 375 مل من الحليب السائل
* كريم 125 مل
* 125 غرام من السكر المحبب
* مسحوق الفانيلا 1 / 2 ملعقة صغيرة
* نشا الذرة ملاعق 1،5 ، الذائبة في 3 ملاعق طعام من الحليب
* ملح
* مسحوق القرفة لتذوق
كيفية جعل الارز والحلوى التركية :
1. مزيج الماء والأرز ويطهى على نار خفيفة مع التحريك من حين لآخر حتى تقلص المياه حوالي 25 دقيقة. المصعد.
2. أدخل السكر ، والرمل ، والفانيليا والملح. صب الحليب السائل والقشدة ، واثارة حتى المخلوطة.
3. من أجل حل نشا الذرة ، قليلا ، ويحرك باستمرار حتى يغلي وينضج. إزالة والسماح للحرارة البخار هو خسر.
4. صب في خدمة نظارات ، سيبان في الثلاجة.
5. يقدم الطبق مع مسحوق القرفة الحمرة
لمدة 10 قطعة
حظا سعيدا