Martabak Seafood Recipe Ingredients:
* Basic dough recipe skin martabak II 1
* Chicken eggs 3 eggs
* Small size 2 tail squid, cut into thin round
* Small size shrimp peeled 100 grams
* 100 grams of crab meat
* Red bell pepper 1 / 4 fruit, small diced
* Green pepper 1 / 4 fruit, small diced
* Chilli sauce bangkok
* 200 ml cooking oil
Martabak Seasonings Seafood Recipes:
* 5 cloves garlic, grated
* 1 cm ginger, grated
* Salt to taste
* 1 teaspoon pepper
* 1 tablespoon fish sauce
* 2 tablespoons oyster sauce
How to Make Martabak Seafood:
1. Heat 2 tbsp oil, saute garlic until fragrant.
2. Enter the other seasonings and stir well.
3. Add squid, shrimp, crab and sweet pepper, stir until it changes color. Remove and allow to steam heat is lost.
4. Mix the eggs and seafood mixture, stirring until blended. Set aside.
5. Heat a flat frying pan containing a little oil. Tipiskan skin dough according to the desired width.
6. Place the skin in the pan, pour the egg mixture and smooth.
7. Fold the box membantuk soon. Fry as she watered-flush oil until cooked and browned. Remove and drain.
8. Serve with pickles and chili sauce.
For 4 pieces
Good luck
المكونات Martabak المأكولات البحرية وصفة :
* الأساسية الجلد وصفة العجين martabak الثاني 1
* 3 بيض بيض الدجاج
* الحبار الصغيرة الحجم الذيل 2 ، مقطعة إلى الجولة رقيقة
* الجمبري مقشر حجم صغير 100 جرام
* 100 غرام من لحم السلطعون.
* الفلفل الأحمر 1 / 4 الفاكهة ، مكعبات صغيرة
* الفلفل الاخضر 1 / 4 الفاكهة ، مكعبات صغيرة
* صلصة فلفل أحمر بانكوك
* 200 مل زيت الطهي
وصفات المأكولات البحرية Martabak توابل :
* 5 فصوص من الثوم ، المبشور
* الزنجبيل 1 سم ، المبشور
* ملح
* 1 ملعقة صغيرة فلفل
* 1 ملعقة صلصة السمك
* 2 ملعقة طعام صلصة المحار
كيفية جعل Martabak المأكولات البحرية :
1. 2 ملعقة كبيرة زيت التدفئة والثوم ومقلي حتى عطرة.
2. أدخل توابل أخرى ويقلب جيدا.
3. أضف الحبار والروبيان وسرطان البحر والفلفل الحلو ، ويحرك حتى يتغير لونه. إزالة والسماح للحرارة البخار هو خسر.
4. مزيج البيض والمأكولات البحرية خليط مع التقليب حتى المخلوطة. يوضع جانبا.
5. الحرارة مقلاة القلي شقة تحتوي على كميات كبيرة من النفط. رقيقة العجين الجلد وفقا للعرض المطلوب.
6. مكان الجلد في المقلاة ، صب خليط البيض وسلس.
7. أضعاف مربع الشكل الصحيح. جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية النفط لأنها تسقى وفيرة حتى ينضج واحمر. إزالة واستنزاف.
8. يقدم الطبق مع المخللات وصلصة الفلفل الحار.
ل4 قطع
حظا سعيدا