december ملك ملوك بولاق
انا من بلده : china عدد المساهمات : 1831 نقاط : 33915 السٌّمعَة : 332 تاريخ التسجيل : 22/09/2010
| موضوع: mexico food -Catherine's Spicy Chicken Soup الإثنين أكتوبر 25, 2010 9:32 am | |
| Ingredients
- 2 quarts water
- 8 skinless, boneless chicken breast halves
- 1/2 teaspoon salt
- 1 teaspoon ground black pepper
- 1 teaspoon garlic powder
- 2 tablespoons dried parsley
- 1 tablespoon onion powder
- 5 cubes chicken bouillon
- 3 tablespoons olive oil
- 1 onion, chopped
- 3 cloves garlic, chopped
- 1 (16 ounce) jar chunky salsa
- 2 (14.5 ounce) cans peeled and diced tomatoes
- 1 (14.5 ounce) can whole peeled tomatoes
- 1 (10.75 ounce) can condensed tomato soup
- 3 tablespoons chili powder
- 1 (15 ounce) can whole kernel corn, drained
- 2 (16 ounce) cans chili beans, undrained
- 1 (8 ounce) container sour cream
Directions
- In a large pot over medium heat, combine water, chicken, salt, pepper,garlic powder, parsley, onion powder and bouillon cubes. Bring to aboil, then reduce heat and simmer 1 hour, or until chicken juices runclear. Remove chicken, reserve broth. Shred chicken.
- In a large pot over medium heat, cook onion and garlic in olive oiluntil slightly browned. Stir in salsa, diced tomatoes, whole tomatoes,tomato soup, chili powder, corn, chili beans, sour cream, shreddedchicken and 5 cups broth. Simmer 30 minutes.
المكونات * المياه الكوارتات 2 * 8 بدون جلد ، وصدور الدجاج الخالية من العظم نصفين * ملعقة صغيرة ملح 1 / 2 * 1 ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود * ملعقة صغيرة من مسحوق الثوم 1 المجفف * 2 ملاعق طعام من البقدونس * 1 ملعقة طعام مسحوق البصل * 5 مكعبات الدجاج ماجي * 3 ملاعق طعام من زيت الزيتون * 1 بصلة ، مفرومة * 3 فصوص من الثوم ، المفروم * 1 (16 اوقية (الاونصة) جرة السالسا مكتنزة * 2 (14،5 أونصة) طماطم مقشرة ومفرومة علب * 1 (14،5 أونصة) علب الطماطم كاملة مقشرة * 1 (10.75 أونصة) علب حساء الطماطم المكثف * 3 ملاعق طعام من مسحوق الفلفل الحار * 1 (15 أونصة) علب نواة الذرة بأكملها ، استنزفت 2 * (16 أونصة) علب الفاصوليا الفلفل الحار ، غير جاف * 1 (8 للاوقية (الاونصة) كريم حاوية الحامض اتجاهات 1. في وعاء كبير على نار متوسطة ، والجمع بين الماء والدجاج والملح والفلفل ، ومسحوق الثوم والبقدونس والبصل ومسحوق ماجي. تقديم ليغلي ، ثم خفض الحرارة وينضج 1 ساعة ، أو حتى الدجاج العصائر تشغيل واضحة. إزالة الدجاج ومرق الاحتياطي. أجاد الدجاج. 2. في وعاء كبير على نار متوسطة ، والبصل والثوم في طهي زيت الزيتون حتى احمر قليلا. ضجةفي الصلصا ، مكعبات الطماطم ، والطماطم كله ، حساء الطماطم ، ومسحوقالفلفل الحار ، والذرة ، والفاصوليا الفلفل الحار والقشدة الحامضة والدجاجوتمزيقه 5 أكواب مرق. ينضج 30 دقيقة. | |
|