Ingredients:Lemon Butter Sauce-
¼ cup white wine
5 tablespoons lemon juice (freshly squeezed)
5 tablespoons heavy cream
1 cup butter (chilled)
salt and pepper (to taste)
½ lb bow-tie pasta
4 boneless skinless chicken breast halves (pounded to an even ¼” thickness)
1 tablespoon olive oil
2 tablespoons butter
¼ cup all purpose flour
salt and pepper (to taste)
4 ounces bacon
6 ounces fresh mushrooms (sliced)
6 ounces artichoke hearts (drained and halved)
2 teaspoons capers (drained)
Fresh parsley (chopped, for garnish)
Cooking Instructions:Step 1: To make lemon butter sauce- In a saucepan over medium heat add white wine and lemon juice. Bring to a low boil and boil until the liquid has reduced by 1/3. Stir in heavy cream, and simmer until it becomes thick. Gradually add 1 tablespoons of butter at a time to the sauce stirring until completely incorporated. Season with salt and pepper. Remove from heat and keep warm.
Step 2: Bring a large pot of salted water to a boil and cook bow-tie pasta according to package directions. Drain and set aside. In a bowl mix together flour, salt and pepper. Lightly coat the chicken with the flour mixture. In a large skillet over medium heat, add 1 tablespoon olive oil and 2 tablespoons of butter. Place chicken into hot oil and fry on both sides until golden brown and the internal temperature has reached 165 degrees. Remove from the pan.
Step 3: Add bacon to the same pan that the chicken was cooked in. Stir in mushrooms, artichokes, and capers. Cook until the mushrooms are soft. Cut the chicken into small strips and return them to the skillet. Stir half of the lemon butter sauce into the mixture.
Step 4: To serve- place the pasta in a large bowl. Stir the chicken mixture into the pasta. Stir in additional lemon butter sauce as desired. Garnish with fresh parsley.
(Makes 6 Servings)
المقادير :
صلصة زبدة الليمون
¼ كوب النبيذ الأبيض
5 ملاعق طعام من عصير الليمون (الطازج)
5 ملاعق طعام زبدة الثقيلة
1 كوب زبدة (مبرد)
الملح والفلفل (حسب الذوق)
نصف رطل المعكرونة القوس التعادل
نصفين (قصفت لسمك حتى "ربع) 4 العظم صدور الدجاج بدون جلد
1 ملعقة طعام من زيت الزيتون
2 ملعقة طعام زبدة
¼ كوب طحين
الملح والفلفل (حسب الذوق)
4 أوقية لحم الخنزير المقدد
6 أوقية الفطر الطازج (شرائح)
6 أوقية قلوب الخرشوف (ينضب والنصف)
2 ملعقة شاي يثب (مصفاة)
البقدونس الطازج (مقطعة ، للتزيين)
طريقة التحضير :
الخطوة 1 : لجعل الليمون صلصة الزبدة في مقلاة على نار متوسطة الحرارة إضافة النبيذ الأبيض وعصير الليمون. وقد خفضت تقديم ليغلي ويغلي حتى انخفاض السائل بنسبة الثلث. ضجة في كريم الثقيلة ، ويترك على نار خفيفة حتى يصبح سميك. أضف تدريجيا 1 ملعقة طعام من الزبدة في وقت لصلصة التقليب حتى أدرجت بالكامل. الموسم مع الملح والفلفل. إزالة من الحرارة والدفء.
الخطوة 2 : أحضر وعاء كبير من الماء المالح يغلي وانحني اجلالا واكبارا التعادل طبخ المعكرونة فقا لمجموعة الاتجاهات. استنزاف وتوضع جانبا. في مزيج عاء معا الطحين والملح والفلفل. معطف باستخفاف الدجاج مع خليط الدقيق. في مقلاة كبيرة على نار متوسطة ، تضاف 1 ملعقة طعام زيت زيتون و 2 ملاعق كبيرة من الزبدة. مكان الدجاج في الزيت الساخن وتقلى على كلا الجانبين حتى تكتسب اللون البني الذهبي ودرجة الحرارة الداخلية وصلت 165 درجة. إزالة من المقلاة.
الخطوة 3 : إضافة إلى المقلاة بيكون نفسه الذي تم تفصيله الدجاج فيها. ضجة في الفطر ، والخرشوف ، والكبر. حتى كوك الفطر هي لينة. قطع الدجاج إلى شرائح صغيرة ولهم العودة إلى المقلاة. تحريك نصف صلصة الزبدة الليمون إلى الخليط.
خطوة 4 : ليخدم ، ضع المعكرونة في وعاء كبير. تحريك خليط الدجاج الى المعكرونة. ضجة في صلصة زبدة الليمون إضافية على النحو المرغوب فيه. مقبلات مع البقدونس الطازج.
(6 يجعل حصص)