Chicken Satay(Sate Ayam ) Category : Chicken
Difficulty : Medium
Cooking time : 45 - 60 minutes
Ingredients
- 1/2 kg Chicken fillet cut in 2 cm cubes- 1/2 cup sweet soy sauce (kecap manis)- 1 tablespoon lime or lemon juice- Bamboo Skewers
Directions
1. Thread the chicken cubes onto satay skewers. Sprinkle with lime or lemon juice.
2. Dip each skewer in sweet soy sauce. Or marinate with ready use marinate that you can find at Asian store.
3. Drain, then grill the satay over hot charcoal.
4. Serve with peanut sauce and plain rice (nasi putih) or compressed rice (lontong) الفئة : دجاج
الصعوبة : متوسطة
مدة الطهي : 45 -- 60 دقيقة
المكونات
قطع 1 / 2 كجم في دجاج فيليه مكعبات سم 2 --
-- 1 / 2 كوب صلصة الصويا الحلوة (kecap مانيس)
-- 1 ملعقة طعام من عصير الليمون أو الليمون
-- الخيزران الأشياش
اتجاهات
1. الموضوع مكعبات الدجاج على الأشياش ساتيه. رش مع عصير الليمون أو الليمون.
2. تراجع كل سيخ في صلصة الصويا الحلوة. أو نقع مع استخدام استعداد انقع التي يمكنك العثور على مخزن الآسيوية.
3. هجرة ، ثم يشوى على الفحم ساتيه الساخنة.
4. يقدم الطبق مع صلصة الفول السوداني والأرز العادي (putih الأنف) أو الأرز مضغوطة (lontong)