Ingredients You Will Need:2 tablespoon vegetable oil
�" cup white flour
½ teaspoon sea salt
½ teaspoon black pepper
2 to 3 pounds oxtails cut into 2 ½-inch pieces
2 tablespoons tomato paste
4 cups chicken or beef broth
2 bay leaves
1 tablespoon dried thyme
1 tablespoon dried rosemary
1 cup chopped onion
1 cup chopped celery
1 clove garlic, minced (optional)
6 carrots cut into 1 ½ inch pieces
6 potatoes, cut in half lengthwisePour the vegetable oil into a large kettle, and place on the stove. Combine the flour, salt and pepper in a plastic bag. Place the oxtails into the bag and shake, making sure all are evenly coated before removal. Pour the oxtails into the heated oil, and cook on medium-low heat until evenly browned, turning as often as needed.When the oxtails are browned, pour in the tomato paste, broth, spices, onions, celery and garlic (if using), and cover. Simmer for about two hours, stirring occasionally. When the meat is tender, add the carrots and stir. Then carefully place the potatoes into the stew, shoving them down into the liquid so that they are well immersed. Cook for a half hour to an hour, checking often. If, at any point, the broth has cooked down too much, add more as needed. Skim fat and serve.
المكونات سوف تحتاج إلى :
2 ملعقة طعام زيت نباتي
"كأس الطحين الأبيض
نصف ملعقة صغيرة ملح البحر
نصف ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود
oxtails قطع 2 حتي 3 جنيه في 2 قطع نصف بوصة
2 ملاعق طعام من معجون الطماطم
4 أكواب مرق الدجاج أو اللحم البقري
2 أوراق الغار
1 ملعقة طعام من الزعتر المجفف
1 ملعقة طعام من إكليل الجبل المجفف
1 البصل المفروم كأس
المفروم 1 كوب كرفس
1 فص ثوم ، مفروم (اختياري)
6 جزر مقطعة إلى قطع 1 ونصف بوصة
6 البطاطس ، وقطع في نصف بالطول
صب الزيت النباتي الى أباريق كبيرة ، ومكان على الموقد. الجمع بين الطحين والملح والفلفل في كيس من البلاستيك. وضع oxtails في الكيس ويهز ، والتأكد من جميع وبالتساوي المغلفة قبل الإزالة. صب oxtails في الزيت الساخن ، ويطهى على نار متوسطة الحرارة المنخفضة حتى احمر بالتساوي ، وتحول بقدر ما تستدعي الحاجة.
عند القلي oxtails ، صب في معجون الطماطم ، مرق ، والتوابل والبصل والكرفس والثوم (إذا كانت تستخدم) ، والغطاء. يطهى على نار خفيفة لمدة ساعتين تقريبا ، واحيانا اثارة. عندما ينضج اللحم ، يضاف الجزر ويقلب. ثم ضع بعناية البطاطا في الحساء ، والدفع عنهم في السائل بحيث يتم مغمورة جيدا. كوك لمدة نصف ساعة الى ساعة ، والتحقق في كثير من الأحيان. إذا ، في أي لحظة ، وطهي حساء أسفل كثيرا ، وإضافة المزيد حسب الحاجة. المقشود الدهون وخدمتها.